Citiraj:
Autor TheEmpress
|
dada kako kolege kazu whey ti je dovoljan, iako neznam, može to zamjenit obrok al nije to to,barem meni

a sad što se opcenito prehrane tiče ako želiš smršat par savjeta
Smanji ugljikohidrate pogotovo one sa visokim GI(proizvodi od brašna, tjestenina i sl.) i pazi sad možda ti malo nevjerojatno, al izbjegaji i voće navečer, ujutro obavezno(jer sadrži puno bitnih vitamina i sl.), al navečer izbjegavat, radije ako si gladna pojedi mrkvu, celer, krastavac ili neko drugo povrće. Naravno ni u ludilu izbacit skroz ugljikohidrate jer su oni opet glavni izvor energije tijelu.
mršanje=kalorijski deficit, ali da bi se lakše izdržalo jedi hranu sa manje kalorija po gramu, kao sta je povrće
meni je djelovalo, iako se nisam nesto pretjerano zamarao sa tim, samo mrvicu pripazio i pripremio u kuci vise povrca nego inače, i u godinu dana 15 kg
npr jedno od najdrazih jela mi je salsa sa tjesteninom, i sad npr za rucak pojedem to, ali za veceru skuham jednu vrecicu zamrznutog povrca i pomjesam sa salsom, divota okus, a kalorija jako malo
Citiraj:
Autor Ladytron25
Ja sam uzela neku prehranu za debljanje, al nula bodova..jeeeeedva 2 kile nabila :/
|
Imam ja prijatelja koji je tako ko i ti, pojede tonu hrane ništa se ne prima(jealous

) i njemu je ovaj iz teretane dao savjet, jedi 5-8 puta dnevno, jedi koliko god možeš, samo jedi, navečer prije spavanja jedi rižu i tako ugljikohidrate, po danu šta više mesa/jaja
i uz to vježbaj sve, al forsiraj se na skupine mišića koje želiš povećat, on je tek počeo ima mjesec dana ali vec je dobio 3 kg, i na njemu se to vidi
btw ovo su savjeti za muskarce, neznan jel za zene isto, vi ste po svemu drugacije