Citiraj:
Autor Dr_faca
Pa kom da doda,kad je frajer solo ispred gola?Benzema je na rubu 16 s lijeve,a bale na korneru na desnoj strani...Tko je tu u "boljoj" poziciji?Slazem se,mogao je 2-3 puta dodat,ali sve ostalo,je bilo ili pucati ili vratit nazad loptu
Gle nebi se zalio da je itko drugi pucao,ali Morata,koji je usao prije 17 sekundi i onda prospe takvu loptu....a Kiki mu ide u prostor i gube 2-1....
|
Ne znam!Ja sam jučer popizdio na igru Reala.
Ne možeš stavljat u tak bitnoj utakmici igrače koji su tek oporavljeni(Junior), a Coentrao je u odličnoj formi.Ilaramendi isto loš jer ne igra ,kužim ga,al ajde Modrić je ozljeđen pa nema koga drugoga.Ali krenut bez Di Marie?Varane katastrofa ,odgovoran za prvi gol ,a i puno je griješio jučer.Daj me podsjetite ,zašto Pepe nije igrao,jel se ozlijedio protiv Bayerna?
Onda stavljat Cazemira kad gubiš ,tragedija .Očita je kratkoća klupe kod Reala,nema kvalitetnih zamjena,to je problem!
Ali Kikica nas je spasio,inaće ode brod!
Sada ipak još imamo bod fore pred Barcom ,a poraz Atletica je omogućio da Barca mora ići na pobjedu u zadnjoj tekmi ,jer tako prestiže Atletico,tak da je sve otvoreno.
Samo da se Modrić oporavi do srijede ,jer je preočito koliko fali ona njegova smirenost i precizan pas prema naprijed,a i defanziva!
Ovako je jučer trebao igrat od početka:
Lopez(mada bi meni uvijek igrao Iker)
Carvajal Pepe Ramos Coentrao
Bale Isco Alonso Di Maria
Benzema Kikica
I dobili bi sigurno,bar protiv Pepea ne bi onaj kenjac zabio glavom!
I samo mi ne spominjite umor,sad je pogotovo nakon ovih kikseva bilo biti ili ne biti,kakav odmor!
Hala!