Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 05.05.2014., 16:29   #7015
jean luc
Premium
Moj komp

jean luc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Sam Fischer Pregled postova
Hi-fi jednostavno zvuči kul pa ekipu odvede

A nije baš ni da Hi-fi tema kipti od događanja

Dosta često vidim da aktualni trendovi unutarnjeg uređenja - mislim tu na ovaj niski i široki TV-mobel, dovedu ljude u situaciju u kojoj kompromitiraju ideju zbog koje ulažu novce u Hi-fi ili HT, svejedno. Na dobar zvuk, mislim.

Dobra je, ironično, situacija u kojoj im se sve čini dobro i zadovoljni su investicijom, a loša je kad počnu čačkat mečku i raspitivat se po forumima, pa guglaju i posljedično skuže da je solucija za opravdanje investicije (pred sobom, što je vrlo često teže nego pred ženom/roditeljima/bankom) kupnja nove TV konzole ili rezanje stare.....u boljem slučaju. U gorem, to je kupnja novog komada tehnologije

Kajjaznam, Splinter Cellu, želim ti sreću i hladnu glavu . Iz moje perspektive i iskustva, moguće je bez velikih ulaganja povezati dnevne funkcije prostora u kojem gledaš filmove/slušaš muziku, skalameriju koju kupuješ na rate i njeno optimalno iskorištavanje, a da prosječna "potrošačka košarica" bude netaknuta. Al to, u pravilu, zahtjeva vlastito iskustvo (čitaj: novo ulaganje u trenutku kad na to ne računaš).

U tvom slučaju, micanje lijevog zvučnika iz kuta a subca iz police su jedini način da vidiš što zapravo imaš, makar morao ispilat novu hoch-glanz konzolu zbog toga.

Sorry kaj sam zloguk, ubi me ova promjena vremena
jean luc je offline   Reply With Quote