Citiraj:
Originally posted by Kenan
Pa naravno da mi nije teško dati 2000 kn za karticu. Evo, sam si rekao. Dok nisam pročitao ovaj tvoj dubokoumni komentar, skoro sam povjerovao da sam po vrelini i po najgoroj kiši vani crnčio za tih 2 soma.
Sad znam da sam češao jaja čitav mjesec i da imam neke apsolutno neopravdane negativne sklonosti prema kupnji napajanja i dodatnom trošku, pa sam eto, odlučio 'škratiti' na istom.
Baš me zanima je l' ovako upadaš i drugima u topike sa tim komentarima ili se to samo meni posrećilo.
Zahvaljujem se ostalima na komentarima!
Odlučio sam kupiti to dodatno napajanje, iako je jedan od vas napisao da ima Codegen i da mu šljaka bez problema.
Ja ipak ne želim riskirati pa ću, što se kaže, napraviti jednu dugoročnu investiciju - da ne moram kasnije strahovati oće mi šta riknut ili neće.
|
Da,i drugima upadam a sad sad si i ti jedan od tih srečkoviča
Nisam ljubomoran,vidim da na to pucaš,i ja ču uskoro pljunuti oko 1000-1500kn za grafu.
Dobro si odlučio što si kupio novo napajanje.meni je MS400W pregorio i spalio mi ploču i hard i od onda me malo živciraju ti upiti "jel trebam novo napajanje,sad imam npr.MS300W"....