Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 05.05.2014., 14:16   #7009
sodom
Premium
Moj komp

sodom's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Sam Fischer Pregled postova
Jao, sorry, moj bed, totalno sam bez mozga postao u hi-fi, a definitivno pripada Home Theatre-u, pa ako se modu da, neka prebaci, hvala!
napominjem samo zato jer HT tema "umire" a sve se uredno gura pod Hi-Fi...

već sam negdje pročitao "za baku" i simpa mi je to sistematsko slaganje sistema, treba znat sa određenim budžetom sklepat nešto dobro...tu se iskazuje talent

Moja preporuka ti je da ideš u smjeru kompletiranja surrounda iste serije zvučnika. Nisam slušao s606 ali sam vlasnik M31-ica pa znam kako rade u određenoj kubaturi ...ja bi na tvome mjestu rješio Jamo (iako vidim da su ti prirasli srcu) i uzeo ovo za napred: http://www.njuskalo.hr/zvucnici/miss...-oglas-6550560

...i nastavio u tom smjeru.

Citiraj:
A Jamo i Mission, kolege Britanci, dobro se slažu
Jamo su danci

Citiraj:
Samo eto, taj centralni mission mi ima nekako plitak zvuk kada reproducira neke dublje glasove, ali to je čisto moj subjektivan dojam. Valjda jer sam čuo ovu mrcinu, pa zato sam počeo zabrijavat, jer taj warfić postavi zaista visoke standarde
Tako to obično ide, to je prokletstvo kojem se jednostavno moraš prepustit...

Citiraj:
Iskreno, možda bi od ovoga svega prvo nadograđivao receiver, nekog Denončića ubacit
Ovaj moj nema niti HDMI, pa mi zvuk ide preko optičkog u receiver, a HDMI direkt u TV.
Ako ti je ovo glavni razlog zašto bi mjenjao AV pojačalo - nemoj.
sodom je offline   Reply With Quote