Citiraj:
Autor quazar912
meni ono izgleda ko Jamaha iz serije 3 - kak ne znaš koji je model -ko da kažem imam alfu al ne znam model!!
Prvo vidi neki bolje rec pa ćeš onda vidjet kak radi centralni zvučnik.
Dalje, daj stavi taj AV rec NA policu, ovako samo kupi prašino koju podižeš tutnjavom filmova i hodanjem po sobi.
A za fronte Jamo - mislim da će ti svi savjetovat da ih izvučeš van jer sa tim prostotrm samo mogu podubit odn zamuljat bass, zato i misliš da ti ne treba sub za lgazbu (u stvari ni ne treba al opet njihov smještaj nije dobar)..
Radije bolje male zvulje za stalak (recimo Wharfedale 9.2, 9.3. Quad 11 ili 12 L2 (kojih ima po oglasniku) nego te prevelike za taj prostor.
|
A kad ne znam na pamet točno model, a već sam bio tipkao u sobi na laptopu pa mi se nije dalo ići točno provjeriti. Znam, nisam pravi audiofil jebemu

Sad sam na poslu, budem editirao post kad dodjem doma, ali nije ni bitno toliko. Taj receiver u principu nije ništa posebno, bio je neki midrange Yamahin za nešto ispod 2000kn, ali davno još, u HGspotu sam ga kupio
Iskreno, možda bi od ovoga svega prvo nadograđivao receiver, nekog Denončića ubacit

Ovaj moj nema niti HDMI, pa mi zvuk ide preko optičkog u receiver, a HDMI direkt u TV.
I baš mi je lijepo tamo sjeo receiver, ne vidi se hrpa kablovinja i sve ostalo. Ne bih ga stavljao gore :/
Moguće da je bass malo preizražen i zamuljan zbog položaja Jameka, ali jebiga, teško je to ukomponirat i estetski i funkcionalno bez da nešto ne strada.
I njih svakako ne bih mijenjao. Dosta je zapravo i velik taj boravak u odnosu na ostatak stana, teško je dobit dojam preko ovih par slika.
Hvala na savjetima!
Citiraj:
Autor Imagine
Nebi bilo loše ubaciti par knjiga ispod centra da ga podigneš do dna slike te da ga izvučeš naprijed do ruba. Možda ti se svidi efekat.
Nego , koliko je kauč udaljen od stražnjeg zida? Nekako mi se ti stražnji čine previsoko....
btw, ja bi resiver ostavio gdje stoji. Baš ljepo figura.
|
Ovo nije loša ideja, podići ga malo pa poslušati. Budem vidio

Kauč je praktički do samog stražnjeg zida, tako da taj položaj missiona iza nikako nije idealan...
Ako je baš neki vrhunski film, nije problem pogurat kauč metar naprijed
EDIT
@ Dado, super je ova stvar!
Ma tek sam neki dan i stavio TV na zid, pa nije još sve gotovo, još se dorađuje. I baš sam kombinirao kako riješti te kablove ispod TV-a, i ovo je super stvar, THX!