View Single Post
Staro 11.08.2005., 22:48   #42
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Citiraj:
Originally posted by s.u.l.e.l.u.s
U,a sutra Litex-Rijeka,moje su pretpostavke da će biti X ili minimalan poraz rijeke(2:1).Ali ako se ponovi ona igra kao protiv Dinama.....Moglo bi bit i puno gore,al se nadam da da će im Rijeka na kantridi br jedno 3 komada uvalit.Jedino me strah jer nema Leranta,koji je stup obrane.I još da cjenjeni gospodin Žilić neš ne sjebe bit će sve uredu
a sta ste se svi okomili na jadnog Žilića.Izgleda da su sve one pizdarije oko njega bile uazaludne a jos uz sve to covjek nas je danas možemo recći slobodno spasio.
Sve u svemu dobro smo prosli,meni je bila ok tekma,ali onaj koji nije navijao za nikoga vjeroajtno je tekma bila živi užas...
Mislim da imamo izgledne šanse na Kantridi,samo pomalo a ne da primimo odmah gol,pa se možemo jebat...
Mislim da je Scoria OK napravio,što je Krpana stavio od početka jer Zekić nije nis jako pokazao,a uz to Krpan je brz pa se mogla koja kontra napraviti,ali opet je pogrješio sta nije stavio Zekića na početku drugog poluvremena jer ovaj spec naprijed nije niš napravio niti prvo niti 15minuta drugog poluvremena,nego me je samo zivcira.Kod Krpana me uzasno zivcira sta kada je sam u napad umjesto da ogradi i zadrzi loptu i odigra povratnu on se sam zabija izmedu 5 igraca,ma KONJ!!