Jao, sorry, moj bed, totalno sam bez mozga postao u hi-fi, a definitivno pripada Home Theatre-u, pa ako se modu da, neka prebaci, hvala!
@ Sodom, haha, živa istina! Ovo sam valjda "skupljao" kroz 7-8 godina, i više! Prve ozbiljnije pare u životu koje sam dobio još kao klinac valjda kada se prodala kuća od bake, pa se razdjelilo na sve unuke ( a ima nas) sam uložio u receiver i ove jamo floorstandere, i to sam dugo imao. Onda se ukazala prilika kada je Ve-mil propadao (i to u 2 navrata haha), pa sam valjda u pola cijene pokupovao ove Missione, i kasnije ovaj centralni isto u Ve-milu na nekoj akciji zbog propadanja
Ja sam zaista prezadovoljan ovime, i za glazbu obično volim PL2 Music mode, u filmovima je super to posloženo. Samo eto, taj centralni mission mi ima nekako plitak zvuk kada reproducira neke dublje glasove, ali to je čisto moj subjektivan dojam. Valjda jer sam čuo
ovu mrcinu, pa zato sam počeo zabrijavat, jer taj warfić postavi zaista visoke standarde

Zvučnički setup ne bih mijenjao, ovo mi se čini dosta uravnoteženo. Teško mogu išta poboljšati bez znatnijih količina novaca...
A Jamo i Mission, kolege Britanci, dobro se slažu