Imam plin 6 godina. Više nikad. Bar ne kod firme iz Svete Klare (da sad ne imenujem).
Kupio auto s "ugrađenim plinom", znači novo vozilo koje sam iz salona otpelao u Klaru. 15 tisuća ugradnja, tri godine jamstvo. Kad zbrojim troškove, da, na dobitku sam. Ne toliko velikom, ali sam na dobitku. Godišnje dva servisa koji nisu jeftini, dodatna davanja na regu (ja plaćam 1400kn, a žena samo 900kn, isti kilovati), plin me ostavio na Maloj Kapeli pa je i tu plaćena šlep služba do Samobora koja me oderala ko majmuna, česti sitni kvarovi koji uzimaju vozilo na cijeli dan, atest i nova boca svakih 5 godina, auto radi nemirno na plin i to u 6 godina nisu uspjeli riješiti, niti firma iz Sv.Klare niti ekipa sa strane, gasi se pri kočenju na križanjima ako je upaljena klima i odgovor je uvijek isti "ma to ti ja riješim odmah", ali na kraju nije riješeno do dan danas jer "landirenzo je smeće", sad su mi krepali elektroventili i set košta 3500kn + ruke kod Predena koji je po ponudama koje sam dobio najjeftiniji (ebay oko 1500kn iz IT).
Ušparao nešto sitno jesam, ali živaca i vremena izgubio previše. Ne znam kako je drugima (čujem da su ljudi inače zadovoljni), no iz mog iskustva nikad više na plin. Čak je i dizel bio puno puno manja zezancija.