Citiraj:
Autor DukeZG
Pozdrav Drug Brko,
Istinit je kapacitet,ja imam od 2.mj, G3T
Baterija drži i drži,može 3-4 dana umjerenog korištenja telefoniranje u uredu,3g cijelo vrijeme,Wifi ne trebam imam flat, nešto surfanja,ekran na 50% nema potrebe vise ni na suncu,preko noci baterija padne za cca 3%,kad se intenzivno koristi gps cca10%/sat uglavnom prezadovoljan, .OS je Lewa android 4.2. odlično radi,napravio sam cwm bck,maknuo neke kina app.i to je to.
Kamera 8mb super zadovoljan,slao sam ti jednom slike na forum.
Nikakvih problema do danas,radi ko zmaj
Razmišljao sam o G4C zbog otg-a ali samo zbog toga nebi mijeljao mob.
Čekam tvoj review kad stigne mob
Lp
|
Zagrebački nadvojvodo, moram priznati da si me razveselio ovim informacijama.
Svejedno sam ja neki dan poslao emajlo di pitam jel sigurno G4C stiže sa 3000 mAh baterijom, jer sam pročitao na GizChina da G4C ide i sa 2000 i sa 3000 mAh, pa da nebi bilo nismo znali. Nije da im ne vjerujem, ali... ipak su predaleko da im dođem razbit šajbu na izlogu (šala

).
Reci mi kako stoje sa updejtiranjem ROM-ova i odakle skinuti ROM i alate? Vidim da ima aplikacija Jiayu.de koja se normalno tutne preko Google playa i može potegnuti najnoviji ROM, neka vrsta OTA updatea. Jesi li to isprobao?
Jasno, ako dođe bloatan sa kineskim aplikacijama, nadam se da će Framaroot pomoći i da će Titanium Backup napraviti svoje kao što je to uvijek dobro radio. Ako ne, nadam se da se mogu te aplikacije barem "zamrznuti" ako se ne mogu izbrisati.