View Single Post
Staro 05.05.2014., 05:07   #4604
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Dr_faca Pregled postova
Debil,da je dodao Ronaldu,95% da bi zabio gol,ovak on solo...kreten,mislim da je dobio sljagu od Kikija u svlacioni...
Misliš onih deset (koje je tako sebično opalio) nije bilo dovoljno, pa su mu svi cijelu utakmicu trebali dodavati da on liječi svoje komplekse

Citiraj:
Ja neznam koju si ti tekmu gledao..."Ronalda nema cijelu tekmu"...covjek je imao barem 10 udaraca u okvir gola,ali Diego Alves je veceras predobro branio...
Samostalno uzimanje i sebično pucanje po golu nije cilj timskog sporta, već razrađene akcije i kreiranje šansi zajedno sa suigračima.

Toga on danas nije primirisao, osim što je nekako ugurao petom nakon svih silnih pokušaja

Citiraj:
Illara je odigrao solidno,nikakve greske nije napravio,ali nije ni nista posebno napravio,cisto solidno...
Illarra je jedan od najgore ocijenjenih igrača RM-a, što je čak i Ancelotti shvatio kada ga je izvadio iz igre odmah nakon poluvremena. Gubljenje lopti, opća nesigurnost, spoticanje o loptu kada nema protivničkih igrača oko njega ... čovjek je apsolutni antitalenat za nogomet.

Situacija se nešto popravila kada je Di Maria ušao, ali igra je i dalje sličila na cirkus.

Samo da nadodam, Illarra je također bio na terenu u uzvratu u Dortmundu kada su ih Švabe umalo pregazili i izbacili iz LP-a.

Vezni red nije postojao, a obrana je drhtala svaki put kada su izgubili loptu, slično kao i u ovoj utakmici.

Citiraj:
Koju si ti tekmu gledao?
Onu u kojoj je Madrid izgubio dva boda (i vjerojatno naslov) te je cijelu tekmu izgledao na terenu kao hrpa tinejdžera pod utjecajem nove neispitane opojne supstance.

A koju si ti tekmu gledao ?

Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 05.05.2014. u 05:14.
dh41400 je offline