View Single Post
Staro 05.05.2014., 03:03   #4603
Dr_faca
Premium
Moj komp

Dr_faca's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Morata...hlebac ti....
Debil,da je dodao Ronaldu,95% da bi zabio gol,ovak on solo...kreten,mislim da je dobio sljagu od Kikija u svlacioni...

Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Bez obzira na konačan ishod Primere - ovo su tekme zbog kojih ju pratim

Btw nadam se da sada vide svi koliko Modrić znači Realu - današnja igra bez glave i repa kada njega nema. Nema Reala bez gazde iz Zadra

Ronaldo ... nema ga cijelu tekmu i onda zabije onakav gol ... šta reći. Cigan i po'

Onaj Illaramendi je takav trupac kojem ne bi dao da čuva vapno za beton

Marcelu i Varaneu fale tekme u nogama, jer su bili izgubljeni cijelih 90 min.

Inače, fina predstava

Ja neznam koju si ti tekmu gledao..."Ronalda nema cijelu tekmu"...covjek je imao barem 10 udaraca u okvir gola,ali Diego Alves je veceras predobro branio...

Illara je odigrao solidno,nikakve greske nije napravio,ali nije ni nista posebno napravio,cisto solidno...

Koju si ti tekmu gledao?

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Pa malo za promjenu, bilo bi i u redu da ATM osvoji i Primeru i LP. I Barca i Real su već dugo dominantni doma, pa ako ništa, da se duopol razbije barem jednu sezonu.
Ionako ATM ostaje i bez Coste, a najvjerojatnije i golmana, pa nagodinu najvjerojatnije niš od nji više. A Real i Barca obično budu onda još bolji tako da nagodinu sve po starom, kako u Primeri tako i u LP što se španaca tiče. Eto ti Malage. Lani LP ove godine donji dio tablice.
I onda je svizac zamotao cokoladu...

Sto se tice malage,mislim da su oni dobili zabranu za LP sljedece dvije sezone,financije ili tak nesto...
Dr_faca je offline