Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 04.05.2014., 22:07   #7002
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Evo, i ja sam malo preuređivao stan pa ću bacit fotke od Hi-fi (ili bolje rečeno multimedijalnog) setupa, sigurno imate pokoji savjet o položajima zvučnika, etc.

Kaže 'vako:

Floorstanderi su legendardni Jamo S606 (sa strane niže još imaju bass driver i sviraju 42Hz +/3 db, tako da mi je samo za glazbu sub apsolutno nepotreban).
Centralni je Mission MV-C i solidno obavlja posao, makar bih volio da se dublji glasovi u filmovima malo vjernije reproduciraju
Surround su opet Missioni M31 i rekao bih da su čak malo overkill za surround zvučnike, jer u 2.1. sustavu sa subom mi fino, toplo i kompletno zvuče.
Sub je od Logitecha Z2300. Dugo sam planirao zamijeniti taj sub jer se "ne uklapa u HI-FI filozofiju", čak i nekom samogradnjom, ali s vremenom sam jednostavno shvatio da nema smisla jer bih mnogo novaca trebao izdvojiti za neki sub koji bi udarao bolje od ovoga. A ovaj zaista odlično i mnogo dobro udara
Receiver - Yamaha HTR (i sad iljadu brojeva koje nemam pojma iskreno) - sasvim dovoljan i fino hrani sistem, bio je neki mid-range jos davno kad sam ga kupovao, standardnih 5x100W RMS-a.

Evo i par slikica. Sorry na kvaliteti, slikano je na brzinu Iphone-om, i dammit, još mi je ostao ovaj usrani filter neki.

Evo, jedna "overall" gdje je i kutak sa kompom

Gdje je glavna akcija

Ukomponiran sub u regalčić, kutak

Jamo S606, majka znanja

I surround Missioni M31, koji su možda malo i previsoko na zidu i trenutno wireless jer još nisam žice proveo
Sam Fischer je online   Reply With Quote