View Single Post
Staro 04.05.2014., 17:36   #168
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006

Ima novih misija, darkscape je dobro uradjen, fino pase. Svidja mi se Sin grupa i kako je zamisljeno. Lab x18 je jebeno tezak, 5 dokumenata treba nac i s admin kompa na mjestu gdje je dokument 3 uzet podatke za velesa i Sin. Obavezno prije ove misije u baru kupit pda za download, 8000 dodje, jer budete se inace vracali u lab ko ja, bez njega se ne moze uzet podatke

Treba dosta lunjat da se pronadju ti dokumenti, prilicno su dobro skriveni. Cut in flash back scene su tu na nekim mjestima preduge.

Bar je tako pozicioniran da svaki put pet minuta lunjam dik ga ne nadjem u Rostoku, treba sve na okolo

Ja sam trenutno dosao do Rostock factory i misije s mutantima za Duty
-->
Ovaj najnoviji patch ne rjesava sve, ali bolje je. Nakon njega sam svejedno morao ponovno aplicirati rostok static render ili kak se vec zove fix ( ima link na stranici unatrag.

Takodjer, u dark valley me uredno izbacivao van sa novim sejvovima, morao sam proci sa starijim sejvom za vrijeme blowouta, sat vremena sam gubio zivce

I dalje se nakon patcha igra rusi kod otvaranja kontakt liste, no to me malo dira, otvorim to samo slucajno

Uglavnom, zakacio sam se, iako je prebugovito za tako dugo razvijani mod, nije lose sto se samog igranja, dapace - dosta zanimljive promjene u prici, iako je maon story nepromijenjen, dio misija je dosta drugaciji.

Sto se tice same igre, sve sam zadovoljniji

Evo di sam se pomucio:

Ima novih misija, darkscape je dobro uradjen, fino pase. Svidja mi se Sin grupa i kako je zamisljeno. Lab x18 je jebeno tezak, 5 dokumenata treba nac i s admin kompa na mjestu gdje je dokument 3 uzet podatke za velesa i Sin. Obavezno prije ove misije u baru kupit pda za download, 8000 dodje, jer budete se inace vracali u lab ko ja, bez njega se ne moze uzet podatke

Treba dosta lunjat da se pronadju ti dokumenti, prilicno su dobro skriveni. Cut in flash back scene su tu na nekim mjestima preduge.

Bar je tako pozicioniran da svaki put pet minuta lunjam dik ga ne nadjem u Rostoku, treba sve na okolo

Ja sam trenutno dosao do Rostock factory i misije s mutantima za Duty