View Single Post
Staro 03.05.2014., 23:56   #3181
L31
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2013
Citiraj:
Autor daxxx88 Pregled postova
iskustva sa S4 mini?
ima li laga (pomažu li ovih ekstra 0.5 GB RAM), kakva je kamera, baterija i ostali dojmovi dobrodošli

upada mi u rang do 1800kn, zasad mi on konkurira uz LG L90 (glavne prednosti: baterija, veći ekran (no slabiji ppi), quad-core)
nisam sigurno neki power user, ovo bi mi bio prvi Android fon
Evo kratak osvrt na s4 mini..dvoumio sam se izmedju xperie m i s3 mini ali na kraju ispao s4 mini za nesto vise novaca..mislim da se to vise novaca i isplatilo

Ekran prva liga to je jedino sta imam za rec,meni jednostavno impresivan nakon sony-a TFT

Baterija odlicna ali dva tri puta mi se desilo da prazni bateriju ko lud i isprazni se nakon 4 sata malo vise koristenja i kad sam ga napunio izdrzo dva dana normalnog/nesto manjeg koristenja

Fluidnost na nivou,za sada nisam primjetio nikakvo lagganje,brzo otvara sve sto mu se zada

Kamera takodjer impresivna nakon sony xperie U,ali ovisi sto se ocekuje od kamere,nekima nijedan mob ne moze okinuti dobru fotku al meni na ovom ispadaju odlicne

I sta jos reci..preporucio bih ga svakome jer vrlo dobro radi poslove koje mu zadam
L31 je offline