Stvar je jednostavna, kome je igra ok neka je igra...kome nije neka napravi uninstall i to je to.
Meni osobno je igra odlicna posto sam veliki fan Diabla i to bez obzira na njegove mane i nedostatke (a ima ih, nije da ih nedostaje).
Unatoc tome, igra mi je odlicna i samo ce biti mjesta za poboljsavanje.
Jedna od stvari koje mi se ne svidaju u ROS je smanjivanje IAS-a...mozda to nekome nije vazno i neki ce reci da se moze dici IAS kroz paragone, ali ovako bi paragone koristio za nesto drugo, a ne za IAS.
Isto tako neki gear je totalno neoptimiziran pa tako jos uvijek nosim na nekim likovima stari belt TWH koji je bolji od skoro svih novih lvl70 beltova (osim novog TWH, ali i on dolazi s manje IAS no ima vece main statse pa ga to digne).
Trenutno na barbu imam i stare Inna's pantse koji su mi i dalje najbolji pantsi.
Probao sam neke kombinaciji gdje bi mi npr. braceri dali 12% MS (inace odlicni Nemesis Braceri braceri s 6 CHC, 12 MS, 465 strenght no imaju 393 armor (bilo bi IMHO bolje da je tu AR ili vita)), a recimo pantsi bi mi digli toughness za nekih 20% (npr. Depth Diggers) no ostajem bez 9% IAS i kada sam napravio neke usporedbe svog geara na D3UP, ispada i dalje da mi je kombinacija s Inna's i dalje najbolja (za sada).....s njima dobijem uz odgovarauce bracere najvise damage-a, toughness-a, 12 MS i 9 IAS (a dodatnih 9 IAS nije za baciti).
Jos jedna opcija je s Hammer Jammers i to je dobar roughness boost, ali opet nema IAS.
Sada, kako kome pase i tko sta preferira i kakav build je u pitanju.
Osobno volim IAS, a s buffovima i Inna's imam 11 M toughnessa (sto i nije previse).
Sada cu probati opciju s Hammer Jammers posto su mi upravo dropali jedni bolji nego oni jucer (jucer su droplai neki s vitom i 100 AR, ali bez srenghta) pa cu vidjeti kako to funkcionira.
Zamjerki ce uvjek biti, ali boljih stvar ce meni osobno biti jos vise.
Edit:
Kako sam vecinu vremena danas isprobavao na T3 sve moguce kombinacije pantsa, bracera etc., mogu slobodno reci da onih 9% IAS na Inna's pantsima je meni osobno ne zamjenjivo (bar s ovim gearom kojega sada nosim).
Najvise sam ih kombinirao s bracerima radi 12% MS te su u igri bili jos navedeni Hammer Jammers te Depth Diggers, ali Inna's su jednostavno bile bolje dok se manjak toughness-a lako nadoknadi na ostalom gearu.
Kada stavim Inna's, skoro pa samo prolazim kroz mobove i sve puno lakse ide nego kada ih zamjenim s ostalim pantsima.
Lako bi ih zamjenio da imam npr. bracere s 9% IAS te jos nekim zadovoljavajucim komadom geara koji bi imao 12% MS (ostatak MS mi je na boots-ima), ali za sada ostaju na meni.
IAS bi popravio i neki trifecta amulet, ali za sada mi jos takva trifecta jos nije na zalost pala.
MS se moze lako navuci kroz paragon pointe, 12% MS je 24 paragona.
Nego, je li netko vidio lvl. 70 Inna's tj. postoje li uopce?