View Single Post
Staro 03.05.2014., 13:02   #3364
Norco
Registered User
Moj komp

Norco's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Citiraj:
Autor Red Dwarf Pregled postova
Ja jučer potpisao na 2 godine pa mi ovako stoji : 3mj po 1kn, bežični ruter besplatno na korištenje. Dakle uzeo sam samo internet (obični, ne carnet) i na kraju mjeseca će mi račun iznositi ravno 135kn (bez dodatnih gluposti).

Iako sad kad si malo bolje vjerujem da još uvijek ostvarujem prava na carnet But then again, znam da je bilo nekakvih problema s carnetom i skidanjem, a ja sam poprilični pobornik skidanja tako da bolje ne riskirati
Nisam najbolje shvatio prvi dio, prvo kažeš 1 kn 3 mjeseca (jel to samo za ruter tako ili?), a poslije na kraju mjeseca račun 135 kn
A što se tiče skidanja da, to je i moj najveći problem nažalost, iako dosad su bile dvije stvari malo veće skinute i nisu slali nikakve opomene, valjda su spavali u to vrijeme Ali ako ništa, dosad nije bilo nikakvih problema, sredili su povezivanje sa pametnim i tabletnim uređajima, što je bio veliki problem koliko sam pročitao, i uz to, brzina je odlična i uvijek pošteno drži vezu, dosad mi skidanje nije bilo potrebno, no dolazi novi kompić, tako da počinje muka oko toga..

Citiraj:
Autor Lak Pregled postova
Bnet ti ima ogranicenje za download od nekih 250-300 gb, mene dosta cesto zovu na telefon i upozore da skidam kao manijak i da se smirim.
Flat koji zapravo to nije
Tih 135 kn je na kraju vise nego sto je bilo sa rentom rutera.
A što se tiče ovoga, tako stoji i u pravilniku o korištenju interneta, i mislim da to nije ništa novo, nego netko možda malo bolje provodi taj "zakon" i pravilo, isto kao i velika potrošnja interneta u satima kada je najveći broj korisnika online od 20 do 00 sati, kada ti također mogu poslati pozive ili ti uskratiti brzinu interneta, u krajnjem slučaju i ugasiti.

Uostalom, kao i što Goc kaže, zaista treba biti lud da bi potrošio 250-300 GB u mjesec dana, ja si ne mogu ni zamisliti koliko bi sati morao provesti skidajući za premašiti brojke