Tema: Automobili
View Single Post
Staro 03.05.2014., 10:58   #10418
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor domis Pregled postova
sve jasno oko "bajne" situacije, ali problem je taj da plaćanje mora ići na karticu, iltiga american što normalni čovjeki ne nude
ovi nestandardni dijelovi mi nebi bili neki problem, ali stanje motora, odnosno turbine, eh...to me lagano brine.

A kakvo je tvoje iskustvo sa uvoznim autićima, koju državu bi trebalo izbjegavati? italiju?
Nema pravila, iz italije je mana što su auti u 90% slučajeva ganjani ko vrag svoju mater, ali u pravilu imaju više opreme nego isti takav auto iz švabije, te se da naletit na dobar auto, istina, rjeđe nego auti iz njemačke, al da se.
Opet, auti iz njemačke uvezeni ovdje su uglavnom ili sa skidanim kilometrima ili lupiti pa popravljani. Sve je to velika lutrija, treba ti dobar 'meho', koji se kuži i u limariju naravno uz tebe i obaviti detaljan pregled, provjeriti kilometražu po broju šasije u ovlaštenom servisu, to je jedina donekle sigurna opcija za odabrat solidan auto.
I švabe su postali zajebani, oni sad dovoze jeftine aute iz belgije, malo ih ušminkaju i preprodaju ovim našim 'jazavcima'.
Primjera radi -
Ovako izgleda pošten oglas gdje možeš bez problema provjerit kilometražu, a ovako oglas bez prijeđene kilometraže i bez broja šasije, itd....