03.05.2014., 02:06
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Autor QuidZz
Po cemu je to G2 bolji od S5 pa cak i od S4? Od S5 sigurno nije bolji, a sa S4 je li-la. Ja sam mogao uzet G2 ali sam ipak otisao na S4. Oba Samsunga imaju bolju kameru, prosirivu memoriju itd. 16gb je danas jako malo, stavis pjesme, slike, obiteljska videa, navigaciju, par aplikacija, koju "vecu" igricu i ode memorija. Sta se baterije tice, da, LG ima bolju bateriju od S4. Za S5 nemogu reci jer ga nisam provao. Baterija na S4 mu je i vise nego dovoljna ( drzat ce i vise od dan i pol prosjecnog koristenja ).
|
mar ti je vecinu toga reka, ima san 3 razlicita s4 pa valjda znan sta govorin,sad iman i s5 uz g2, lg je fluidniji od s4 u svemu sta se radi na njemu, a 32gb bi svakom trebalo bit dosta. Ako si probao koristit s5 i g2 na neko duze vrijeme jasno bi ti bilo da su oba high end uredaji koji jednakon lakocon obavljaju sve taskove koje zadas, jedino di s5 pobjeduje su benchevi. Sta se tice baterije moga koristenja s4 bi se punia svaku vecer i ostalo bi nekih 30%, dok kod g2 recimo prva vecer 70%, druga 35% i trecu noc stavljan punit, to je ogromna razlika. S5 ima slicnu bateriju ko i s4 stin da ima onaj ultra power saving ako zatreba al to onda nije smartphone nego nokia 3310 sa ekranon bez boja. S5 je trenutno debelo precijenjen ka i svaki novi flagship kad izade i po meni nema smisla ga kupit pored g2 koji je slicnog chipseta 800 vs 801, isto rama, isti graficki cip. Ip67 vecini ljudi neigra nikakvu ulogu jer obicno niko neide plivat sa mobitelon, mene je samo izivciralo kod koristenja to sta svaku vecer moran otvarat poklopac za punit mob. Eto ukratko zasto je g2 trenutno najbolji bang for buck 
|
|
|