mislim da je najvolje da ... i ovaj put pod opaskama da lik pazi na to ako se stvarno ima nešto ekstra podešavat oko admin stvari pri instalaciji ... i da dok mi radi sve drivere da ovaj put onda provrti i sve update da se uvijeri da je sve dobro ... i da USBovi se čitaju i možda da hoće magicDisc radit . jer stvarno nijedan virtual drive program mi neće radit jer se taj driver potreban neće instalirat ... smola ... sve sam backupao na D disc i sad čekam ponedjeljak . jer čisto sumnhjam da ću doživit neko prosvjetljenje i nać soluciju za ovo .
znači ljudi kako je najbolje ić po redu ?
čista instalacija windowsa
pa svi drajveri ( matična , grafička , LAN itd )
windows updates
?
da to bude kak spada ovaj put ... prošli put mi je sistem dobar bio ali hardware u banani , promijenio sam RAMe i grafičku ... a sad me sistem prca . nikako na zelenu granu . baksuzarija ...
edit1: probao sam danas sam reinstalirat windowse , isao u bios i namjestio boot priority na dvd . sejvao i exitao . i na bootu vidio se onaj black screen i ono u lijevom gornjem kutu da treperi ali onda se nakon sekunde to prekinulo , nije me pitalo press any key ono da pocnem instalaciju nego se odmah windows digao . sto je tu sad problem ? btw meni je bios onaj neki asus novi kao , ne klasicni ...
edit2 : ispalo je samo da je trebalo jako brzo kliknut neku tipku , nisi imao vremena ako si imao reflekse ko mrtav konj ko ja kad sam blejio u ekran ... evo sad prolaze updatei bez problema , USB stickovi se čitaju i instaliravaju bez problema . ipak sam sam ovaj put instalirao windowse , dao mi frend original home premium 64bit ... za sad sve ide kak spada i radi ...