nece da mi se instaliraju windows updates . jedno 70 njih . a i onih proslih 70 sam nekako jedva jedvite instalirao . javlja mi taj error koji provjerim u windows updates history . kao google kaze da je to da nemam admin rights za instalaciju toga . sto je glupost . jer kad nesto treba , bez problema idem na desni klik , open as administrator . probao sam i Avast disableat , obustavit update service , pobrisat updatee , preimenovat software distribution folder , ccleaner ocistit registry , full C scan od virusa , spywarea , nista .
isto tako kad ubacim naprimjer USB stick , odmah mi kaze not installed properly , da driver nije mogao bit instaliran , nece da se samoinstalira i kao takav nemozee se koristit i pc ga ne prepozna .
probao sam i magicdisc program instalirat za mountat image da instaliram igricu, ali se nije instalirao dobro jer windowsi mu koce instalaciju nekog njegovog drivera . kao ono , nije digitally signed ili mozda kao fol nemam admin rights pa ga windowsi odbiju . access denied kad sam probao manually driver instalirat u device manager , add legacy hardware , driver sto vec .storage container .
stvarno sam dosta toga probao ali , puska . sto mi jos ostaje ? windows system restore bi mi mogao dosta programa izbrisat i samo me zbunit . to i windows reinstalacija mi je zadnja solucija .
hvala