View Single Post
Staro 02.05.2014., 12:39   #4502
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Nadam se da ce boljeg napadaca pribaviti ili uzeti Lukakua nazad.
Koliko sam vidio iz ove zadnje tekme, fali tu puno više od jednog ofenzivnog igrača, da bi naštetio klubu poput ATM - najboljoj obrani Primere.

Real u većini (organiziranih) napada napada sa po 4-5 (ponekad i 6) prirodnih ofanzivaca. Ove sezone to su najčešće bili Benzema (Morata), Ronaldo, Bale (Jese), Di Maria, Isco ... i eventualno u nekim situacijama Modrić (kada su izrazito opasni). Da ne pričamo o "forward" bekovima poput Marcela i Carvajala ili stoperima (Ramosa i Pepea) koji nerijetko vole okinuti po golu u skoro svakoj tekmi.

Ukratko, ne možeš biti pošten i je...

Ili imaš ofanzivnu ekipu ili defanzivnu, to teško možeš promijeniti kod igrača.

Ovo se možda ne primjeti u prvenstvu, ali se itekako primjeti u LP.

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Po glumi sigurno nije.
Baš gledam ove neke druge "non-spaniš" poznate klubove ... ima tu valjanja u vrlo bliskoj mjeri RM-a. Borussija, Liverpool, Bayern, pa čak i Chelsea ima svog takmaca u kategoriji "prsni stil"
Ostale nisam toliko pratio, ali vjerujem da bi se pronašao još pokoji natjecatelj u ovoj kategoriji.

Citiraj:
Stvarno mislim da će kvaliteta finala LP ovisiti o sucu.
Pjer Luigi Čokolina kaže da mu je najbolji učenik onaj Turčin Cuneyt Cakir ... a tu je još i Howard Web, Pedro Proenca, Alberto Mellenco i Viktor Kassai.

E sad ako bude neki od tih, vjerujem da neće biti problema

Citiraj:
IMHO najbolje finale bi bilo da igraju B.Dortmund i A.Madrid
To bi tek bila dosada od tekme, stalna naganjanja i napucavanja lopte vamo-tamo i kršenja na sredini terena, uz skakanje dva divljaka tik uz aut liniju

Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 02.05.2014. u 12:48.
dh41400 je offline