View Single Post
Staro 01.05.2014., 18:04   #4480
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
Ljudi jeste vi gledali koju utakmicu Atletica i Reala ove sezone?

Prvu utakmicu ako se sjecam dobro su igrali na Bernabeu i atletico je dobio 1:0, ali realno costa je zapucao barem jedno 2-3 zicera, real se nije 5 puta sastao s loptom, vec samo neki nerezonski sutevi izvana...

Drugu tekmu su 2-2 igrali, gdje je ronaldo pogodio u 90oj za izjednacenje, a tekma je opet bila one way u smjeru atletica...

Real se nezna nositi sa ekipama koje su trkacki sposobne, jer jedino sto (ovogodisnji real) zna, jest istrcavat kontre, a protiv ekipe koja te nadtrci u 3 linije, to i nije bas tako lako...

Neznam, u finalu je sve moguce, ali mislim da ukoliko Atletico bude imao kompletnu momcad, da ce Real izgubiti, Atletico je ono sto je Borussia bila prosle godine, okomita trkački jaka momčad, samo što imaju (usudio bih se reći), malo bolji profil igrača za takav nogomet.
da,gledao sam sve tekme Reala s Atleticom.Na prvoj Real je tek hvatao formu,bili su losi. Na prvoj kupa su ih pomeli ,jer je Atletiko pao u formi,uzvrat nis posebno ni jedni ni drugi.
Ona 2:2,Real igrao jako lose ,Ronaldo ih spasio,ali ja govorim da ako Real odigra kao u zadnjih par tekmi,dobit ce! Ali ,u zivotu ,nista nije sigurno,pa ni to!
emilblomsky je offline