Pročito sam nabrzinu.
Meni ne izbacuje fidovka kad mi svijetle na ispitivaču izlazni kablovi iz TVa(HDMI, VGA, 3.5mm stereo jack...) normalno ih ukopčam i stvar funkcionira, jedini problem je to da kad sa HDMI kablom nekad pri ukopčavanju malo dodirnem željeno kućište od digitalnog prijemnika(Albis 8100, b.net-ov) pa mi zaiskri malo jače nego kad ne svijetli na ispitivaču. I to iskrenje se onda prenosi sa digitalnog prijamnika na antenu(kabelsku) od b.neta koju ukopčavam u digitalni prijemnik, a ta antena ide skroz od osmice(zvjezdišta) na drugom katu zgrade do mene i tamo gore se manifestira to iskrenje od ovog šta se meni događa.
Ne znam još jedino nisam probao neki drugi LCD TV nabavit sa sličnim ulazima i da ga spojim na isto mjesto i probam jer kao šta sam reko LCD monitor kad sam spojio nema nikakvih problem niti išta svijetli, jedino taj LCD TV(Samsung LE32S86BD) koji je star 7 godina i jedino mi on još ostaje kao misterij i sumnja da nešto ne štima s njim(a ne znam kako da njega ispitam...) pošto je mikseta poprilično nova i ispitana već od strane ovlaštenog elektroničara Audio Pro-a koji popravlja miksete i razne muzičke instrumente. Više nisam pametan niti imam ideje šta da još isprobam il napravim.