View Single Post
Staro 01.05.2014., 12:36   #6054
the_ghost
lar~
Moj komp

the_ghost's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Imat ce siguruno dropove ili los FPS u CPU "teskim" igrama, uglavnom RTSovima ili Civ 5, Arma itd. Probal sam nest slabiji Pentium sa 650Ti boost pa bas nije bilo idealno, ponekad ni blizu.. U toj recenziji nema ni jedna CPU "teska" igra i nije to bas cijela slika. Bit ce dobar procesor za prvu ruku, mozda i za stalno ali nece to radit bas tak dobro ko sta tam pise.. U donosu na HD intergalke i neke stare grafe ce bit avion sigurno pa s te strane ce mu bit vjerojatno super..
Podcjenjujes haswella a precjenjujes CPU usage igara Civ 5 na mojoj konfi koja nesto malo jaca (i cpu i gpu) ali ista generacija leti na full hd-u na high i koristi samo dva corea na mom hyperthreadanom CPU i to se vrti oko 50-70% nakon 300 turnova igre. Gdje ce mozda osjetiti slabiji cpu je duze cekanje izmedju turnova. Ako malo smanji kvalitetu, imati ce sasvim igrivu igru. Civ 5 se moze igrati na integriranom mobile i3 (igrao na laptopu u 1366x768) procesoru. CiV 5 je izasao 2010

Da, sigurno ima igara koje ce mozda stekati ali ne treba se zabrinjavati s time.
the_ghost je offline   Reply With Quote