Treba mi odgovor o paketu 02surf što prije što su mi dali u Optimi prije par mjeseci.
Kad sam ih zvao tražio sam flat internet prije 2-3 mjeseca 2mbit što sam imao prije, a oni mi kažu da imaju 4mbit pa sam to i uzeo.
Tražio sam bez ugovora 2 godine prvi put kad sam s njima razgovarao te je ona rekla da može bez ugovora ako ja platim modem za oko 200 kn.
Pitao sam je koliko će doći internet i telefon skupa ako je dosada telefon bio plaćan otprilike oko 110 kn svaki mjesec, a ona je rekla da će doći oko 175 ili 180 kn sada sa internetom.
Tako da sam platio modem 220 kn i rekli su da će internet i telefon biti sve skupa otprilike 180kn ovisno o telefonskim pozivima ubuduće svaki mjesec.
I oni su poslali ugovor 02surf.
Sada prije mjesec je stiglo 175 kn, a ovaj mjesec je stiglo 238kn pa kako može pisati prvih mjeseci 02surf da košta 80kn bez telefona a sad piše da košta 137kn a 59 minuta telefonskih poziva u ispisu piše 3 kune, a prije mjesec dana 50 minuta telefonskih razgovora je bilo 50 kuna.
Isto tako drugi mi govore da mi je internet koji sam tražio ovisi o količini podataka koje sam downloading.
Kako može cjena interneta biti različita ako sam tražio Flat (beskonačan promet) prvi puta kad sam s njom razgovarao i sve je bilo dogovoreno i snimljeno.