View Single Post
Staro 30.04.2014., 11:17   #422
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
G400 ne bi uzimao, iskreno isao bi opet na laser, a ne na opticke miseve.

Isto tako pre malo ima DPS-a da bi mi se uopce isplatilo s G5 rev2 preci na njega, radi malo DPS-a vise mi se ne isplati mjenjati.

Mozda G400s no ni to mi nije bas neki izbor.

Onda bi bolje uzimao G700s ili pokusao naci ok G500S jer nisu sigirno svi defektni, a opet G500S je daleko bolji mis od starog G400.

U biti, na kraju sam suzio neku potragu na ovo:

Logitech G502 Proteus Core

Corsair Vengeance® M65

- tu je problem jer ne znam kakave Corsair radi miseve te kakva im je plastika i grip

Logitech G700S

Razer Taipan

Onaj Sharkoon Fireglider mi izgleda uzasno, bez uvrede...mis stvarno izgleda lose i ne odaje neki dojam kvalitete te ga svakako zaobilazim (mozda nisam u pravu, ali meni se osobno ne svida nikako no hvala na preporuci).

Sto se tice cijene, pomaknio sam granicu jer za 500 kn se ocito nista ok ne moze uzeti (naravno) pa sam zato i naveo ova tri misa.

Ne znam jedino koji Razer bi bio ok? Nisam bas njihov fan, ali ok ako imaju neki dobar i pristupacan laserski mis koji ujedno dobro lezi u kombinaciji s vecim sapama.

Hvala svima na preporuci, ali eto suzio sam malo izbor pa sta kazete na tu trojku?
Kazem, nejidealniji mi je bio G500S no naletio sam na seriju s greskom pa jedino da njega nadem no onoga koji je ok posto je mis odlican, a opet poprilicno je povoljan.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...

Zadnje izmijenjeno od: win32. 30.04.2014. u 11:39.
win32 je offline   Reply With Quote