Citiraj:
Autor listerstorm
|
Zuper.
I sad da ja tebi kažem zbog čega je išla kazna za podružnicu koprivnica (političke igre, ukratko), i da ista nema veze sa tvojim konstantnim rantanjem o neisplati šteta od strane jadranskog (kazna je išla zbog postojanja u arhivi polica bez materijalnog pokrića, bilo to u vidu da je falila kopija prethodne police, kopija kupoprodajnog ugovora, ili što je dokazano za manji postotak polica, da su prenošeni bonusi na nedozvoljen način) jer je ta tvrdnja totalno neutemeljena i neistinita, te da su bonuse do te kazne 'muljala' sva osiguravajuća društva u hr, a onda odjednom čarobno svi prestali.... Preko 16g se bavim tim poslom i prošlo mi je kroz ruke do sada cca 10.000 polica ao, i vrlo dobro znam koje su i gdje 'obnovljene', a koje su obnovljene redovnim putem.
Za ovo iz nn, što se herca tiče, samo ću ti reći da je u razdoblju od 3mj od te kazne lijep broj djelatnika odjela šteta dobio raskid ugovora o radu, što u potpunosti podržavam, jer se ne bih htio dovesti ponovno u situaciju da me lupi netko osiguran u divljem osiguranju, kao svojedobno lik u kvarnerwieneru, za štetu za koju nemam apsolutno nikakve krivnje, za koju postoji policijski zapisnik i koja je bila pravno riješena u roku odmah, pa da čekam debelo preko 2mj za odštetu.