View Single Post
Staro 29.04.2014., 21:24   #107
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Datum registracije: Nov 2012
Citiraj:
Autor BsClocked Pregled postova
Ljudi covjece ljudi ogavna smo rasa,citam okolo komentare bugovi,kreševi ,zelenilo, prica ista..kme kmee dođe mi rigat ,kad bi vecina znala koliko je tesko kodat za usrani xray engine i koliko je malo ljudi radilo na modu nebi ovoliko plakali za besplatnu igru .
-BF4
Moglo je i bez tog 'ogavna rasa', jer ta rasa je dosta toga prošla i propatila tijekom svoje povijesti. A što se tiče 'riganja' to je slobodna odluka. Kritika, neka vrsta recenzije ili pohvala dozvoljena je u svakom demokratskom društvu. To što je 'besplatna' , pa baš i nije. To što nisi dao neki novac ne znači da ne košta. Čekanje da se skine (zna bome nekad i potrajati), nestrpljivo očekivanje da se snimi i da počneš igrati, a onda puf - razočaran. 'Teško kodati usrani xray engine'. Teško je popravljati automobile ako nisi mehaničar, teško je popravljati elektriku ako nisi električar i sl. a xrEngine su radili programeri (barem su tako napisali) koji imaju dugogodišnje iskustvo. Uostalom problemi nisu toliko u xrEnginu koliko u greškama u skriptama. To znam iz iskustva sa COP-modovima, jer nakon što sam ispravio uočene grješke problemi nestali. P.S. Puno pozdrava Šibeniku pošto su mi korijeni otuda.
Bakica47 je offline   Reply With Quote