Citiraj:
Autor BsClocked
Ljudi covjece ljudi ogavna smo rasa,citam okolo komentare bugovi,kreševi ,zelenilo, prica ista..kme kmee dođe mi rigat ,kad bi vecina znala koliko je tesko kodat za usrani xray engine i koliko je malo ljudi radilo na modu nebi ovoliko plakali za besplatnu igru .
-BF4
|
Moglo je i bez tog 'ogavna rasa', jer ta rasa je dosta toga prošla i propatila tijekom svoje povijesti. A što se tiče 'riganja' to je slobodna odluka. Kritika, neka vrsta recenzije ili pohvala dozvoljena je u svakom demokratskom društvu. To što je 'besplatna' , pa baš i nije. To što nisi dao neki novac ne znači da ne košta. Čekanje da se skine (zna bome nekad i potrajati), nestrpljivo očekivanje da se snimi i da počneš igrati, a onda puf - razočaran. 'Teško kodati usrani xray engine'. Teško je popravljati automobile ako nisi mehaničar, teško je popravljati elektriku ako nisi električar i sl. a xrEngine su radili programeri (barem su tako napisali) koji imaju dugogodišnje iskustvo. Uostalom problemi nisu toliko u xrEnginu koliko u greškama u skriptama. To znam iz iskustva sa COP-modovima, jer nakon što sam ispravio uočene grješke problemi nestali. P.S. Puno pozdrava Šibeniku pošto su mi korijeni otuda.