View Single Post
Staro 29.04.2014., 19:57   #6990
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Np. Samo onda budi dosljedan sebi i ne radi isto u Samsung temi kaj ti je navika.. Razlika je jedino sto ja po nicemu nisam pljuval nego samo rezimiram zadnjih 50 tak strana ove teme koja je prepuna problema. Zadnji post u ovoj temi..
Za razliku od tebe i kineza, detaljno sam isprobao i posjedovao na nekoliko dana niz samsung uređaja pa mogu reći loše i dobre strane o njima. Dizajn je jedna od meni osobno katastrofalno odbojnih stvari kod njih, kao i plastika od kojeg su sačinjeni. I kao što rekoh, radije bi imao Xiaomi Mi3 nego Galaxy S5 čak i za iste pare. Također u kineza imam nešto iskustva sa crklim Hongmijem, haier w910 (ovo je valjda jedini kinez koji nije kinez) i zte v967s (onaj sa odronom od kamere, serija nakon nestanka) i od reda mogu reći da su za te pare izvanredni uređaji iako osobno ih sebi nikad nebi kupio najviše zbog garancije u slučaju eventualnog kvara, iako svi mobiteli koji su preko mene išli dalje i danas rade ko bebe. A pošto je meni crkla Xperia Z sama od sebe, a od neki dan i ovaj alkatel je na servisu, toliko o mojoj kuratoj sreći.
Btw, MTK platformu sam nazvao odronom u smislu tehničke podrške za romove i slično, pogotovo ove starije dualcore i prve quadcore. Kriminal koliko je to loše nor u mom Alcatel OT idolu. Imam filing da je taj dual core slabiji od single corea koji sam imao u Desireu. Koliko vidim, situacija se poboljšava, samo da još daju source developerima, di će im bit kraj.
Problema ima u svakoj temi, ovo nije jedina. Pohvalno je da se na njih upozorava, a ne da se prešućuje i da se takvi mobiteli onda preprodaju dalje.

Citiraj:
Autor CubeS Pregled postova
Ja sam samo htio reći ovim postom da se na svakom mobitelu može pojaviti greška...bio on poznata marka ili nepoznata
Sve 5 ali poznavajući STARE korisnike ovdje, krenulo bi to u nekom totalno drugom smjeru.
Brko je offline