View Single Post
Staro 29.04.2014., 17:03   #962
ACMilan
Registered User

Datum registracije: Feb 2014
Citiraj:
Autor Fatal Pregled postova
Narucio sam ddr memoriju 1ghz@333mhz za prastarog acera. nakon 3 dana cekanja di uopce nisam znao sto je s ramom javili u petak da je preuzerto i da ce doc danas. doslo spakirano ko da je zadnji krele pakirao, omotano najlonom i u nekoj kutiji. Najbolje te stize jer ram ne radi u lapu je plocica od 256 koja uredno radi a kad stavim ovu csx samo cujem dva beepa i blank screen. Mislim, cudno mi je opet da su mi isli podvalit, ali cut ce me sutra
Ja sam u siječnju kupio kod njih dvije pločice rama po 2 gb marke csx.
LinK: http://www.edigital.hr/DDR3_memorija...hz-p33012.html
Preuzeo sam rame osobno u poslovnici, i također nisu imali nikakvu ambalažu. Prodavač mi je rekao da ih stavim u kutiju od grafičke jer sam kupovao još neke komponente.
Ti rami kod njih nemaju baš nikakvu ambalžu, nikakav najlon niti paprir, kao da si ih na cesti našao tako ih dobiješ. Jedna pločica je bila ispravna, a druga nije radila samo bi se prikazao prazan ekran. A sa ovom drugom pločicom bi uspio uci u windowse ali bi se zamrznuli u roku jedne minute.
To su stvarno loši rami, kupi si neke druge rame svakako. Sad ocekuj servis od minimum 45 dana pa čeć dobiti nove takve iste rame u zamjenu (koji možda opet neće raditi)...Hahahahaa
ACMilan je offline   Reply With Quote