Citiraj:
Autor FRipper
seagate imam, imam i toshibu. Razlika je, a seagate testove imas cak i od mene tu na forumu.
Centro nekada naplati dostavu i 120kn, jer ide po paketu 40kn.
|
I pošto imaš navedene diskove, ali onako iskreno odgovori, nemoj okolišati, da li je Seagate stvarno duplo brži od Toshibe?
Ako ide po paketu 40kn, onda će sastavljeno kućište poslati u jednom paketu, neće valjda jedno kućište poslati u 3 paketa da naplate 120kn
Iskreno mene boli džon za web shopove, nemam nikakve koristi od toga i nije mi u cilju forsirati određenu trgovinu, samo gledam gdije će ljudi jeftinije proći i gdje će dobiti više jamstva, jer ako komponenta prducne za dvije godine dobiti će novu ili ako je prodaje za dvije godine dobiti će više novaca za polovnu jer je prodaje sa jamstvom i brže će je prodati sa jamstvom nego bez...
BTW. kupovao sam u ADM-u, Linksu, Protisu, Futuri, Centru, pa čak i procesor u E.Digitalu koji slovi kao crna ovca među IT trgovinama, i nisam imao nikakvih ozbiljnijih problema niti sa jednim shopom...jednostavno kupujem tamo gdje mi je u određenom trenutku jeftinije i ako je mala razlika u cijeni uzmem tamo gdje dobijem najviše jamstva...