View Single Post
Staro 28.04.2014., 20:59   #6039
dadosbcro
Premium
Moj komp

dadosbcro's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
Nisam se susreo sa navedenim Athlonom pa ne mogu sa sigurnošču tvrditi hoće li biti bottlenecka od strane CPU-a, nadam se da je kolega iznad imao istu/sličnu kombinaciju kada je tako siguran da neće...imao sam Phenoma II X4 965@4.0GHz koji je fajn brži od tvoga athlona, zamjenio sam ga za FX8320 koji je OC@4.4GHz i HD7950 puno bolje radi sa FX-om nego phenomom

@askip
ovdije imaš par tema o preporukama grafičkih kartica za sličnog Athlona i nitko ne preporučuje jače kartice od HD6950/HD7850, gledam po youtube i uglavnom su procesori kao tvoj upareni sa HD7770/HD7790 i sličnim karticama:
KLIK
KLIK
KLIK
KLIK
KLIK

Na tebi je da odlučiš, osobno bih išao na 260x karticu i ostavio 500kn u džepu, jer postoji mogućnost da ćeš dati 500kn više, a nećeš iskoristiti puni potencijal grafičke kartice...ako si zabrijao na R9 270, onda nju uzmi, pa ćeš u igrama najbolje vidjeti koliko je grafička opterećena...
Ako ti nije u planu mjenjati monitor u skorije vrijeme, onda bacaš novce na r9 270...na rezoluciji koja ti je sada i 260x će odraditi bilo koju igru bez problema, a i na većim...
dadosbcro je offline   Reply With Quote