Tema: War Thunder
View Single Post
Staro 28.04.2014., 09:11   #175
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Ekipa je nesto pisala ingame da treba imat kao 50killova i 10 pobjeda da bi se dobio invite za tenkove? Odkat se to broji uopce? I mislim da sam to natukao preko vikenda bez problema...

Ja udaram na američkom, oni su mi nekako najgluplji

I napokon sam malo počeo ownat i u Tieru 3, dosta znače ovi upgradeovi po avionima. Dugo sam bio onako, prosječna svirala sa par killova po partiji. Typhoon sa battle ratingom 4.7, nije nešto agilan, ali je brz, jak i ima dobar climb-rate. I zadnji upgrade - 8 komada raketa.
Jao, postao sam smrt za bombere. Dignem se gore brzo s njim, za rep bomberima (najviše volim one mrcine, tvrđave od B17) i ispalim koju raketicu i lako ih prizemljim

I Spitfire Vc sa 4 canona (BR 5.0) isto fino radi posao

Baš sam nekako imao dojam da su oni FW-190 poprilično overpowered. Ako se ne varam, ima verzija sa 6x20mm cannona koji je zaista prejak. Jer je meni razlika sa Spitfireom 2x20mm i 4x20mm nebo i zemlja, sa ovim jačim ubijam sve, a sa ovim slabijim ne smijem fulat ni malo valjda ako nekog hoću brzo riješit kad sam im za repom. A mogu mislit kako je onda 6x20mm

I koliko sam skužio, sa zadnjim updateom su malo iznivelirali, ojačali bombere, imam dojam da ih je teže skinut (samo mecima, rakete su drugi par rukava) i da se više boduju ground targeti i bombanje... jer je to bilo dosta nepravedno, imao sam dojam da je airkill majka, a sve ovo ostalo sića u smislu skupljanja bodova...
Sam Fischer je offline   Reply With Quote