Istina, uz sve ostale mogućnosti koje ima "sleep" se čini vrlo nelogično ne integrirat no meni osobno ne nedostaje jer u životu nisam koristio ovu funkciju na nijednom uređaju. Zapravo sam tek nedavno poželio tako nešto na bežičnom zvučniku koji streama internet radio...da se ugasi kad zaspim, ali inače na AV uređajima nisam nikad to koristio.
Mislim da je adut Harmony serije lakoća i brzina konfiguracije, naprosto je gušt ubacit/dodati neki uređaj u activity preko PC-a uz 2-3 klika i sve radi, kad se samo sjetim da se Logitech htio riješit Harmony divizije, uh.
Uglavnom da spomenem jednu vrlo korisnu aplikaciju za android kad smo već u HT temi, ja sam je nedavno otkrio i stvarno se radi o praktični najkorisnijem dodatku na koji sam nabasao u zadnje vrijeme - GMT Subtitles.
Aplikacija se pokrene na tabletu/telefonu ,preko mreže spoji na mediaplayer/nas/pc/bilošto (definira se parh) i automatski nađe sve video datoteke koje uz sebe nemaju .sub .srt... i uz jedan klik povlači sa neta automatski titlove i stavlja ih u mapu sa video datotekom. Sourcevi titlova mogu biti definirani (open subtitles, podnatpisi...) kao i jezik titlova (redosljedom).
Dakle sjedneš pred TV/whatever, izvadiš telefon i 10 sekundi kasnije titlovi su ti u folderu svega što si poklikao da skine, uzmeš daljinac i play.
Zbog toga sve manje i manje koristim XBMC (iako HTPC nikad neće otići iz sistema) a sve više plug'n'play mediaplayer.Preporuka.