View Single Post
Staro 27.04.2014., 12:23   #748
sodom
Premium
Moj komp

sodom's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Chome Pregled postova
Moraš malo strop proštemat
Ne kužim, misliš na crnu "točkicu" iznad platna koja se vidi na prvoj slici?! To je kuka ušrafljena u strop na mjestu gdje je nekad stajalo drugo platno roll tipa, ovo sadašnje je stalno-napeto na okviru. Nisam je maknuo, nikad neznaš kaj će me sutra puknut u glavu

Citiraj:
Autor Chome Pregled postova
Nego vidim da imaš neku high end seriju Harmony-a. Daj mi reci jeli ima sleep funkciju?
Na kaj točno misliš pod "sleep" ? Podesiš daljinac da ima upaljen ekran u sekundama, nakon toga on se gasi dok ga ne "protreseš" pa se automatski upali kao 525 samo što je to kod 525 bilo puno osjetljivije....znao sam proći pored stolića na kojemu je daljinac i on se upali.

Citiraj:
Autor quazar912 Pregled postova
sad mene zanima kak se HD ready (mkv) ili full HD (m2ts) vidi na tolikom ekranu - saćeš reć da ne vidiš "kockice"???
radi se o platnu, ne o ekranu tako da neznam na što točno ciljaš? projektore kao takve i njihovu pikselizaciju na određenoj diagonali ekrana? Ako govorimo o projektorima iz HT domene (a ne nekim prezentacijskim data modelima) generalno bih ti mogao dati predođbu - pikseliziranost je manje izražena nego u digitalnim Cinestar kinodvoranama. Situacija nije kao na telkama no daleko je od toga da gledaš "kocke" koje spominješ.

Citiraj:
i kak to da ti centralni zaklanja 10% ekrana?? to te ne smeta???
Neznam kako si izračunao 10% ekrana no dobro, vjerojatno i kut fotografiranja malo zavarava. Centralni zvučnik ima visinu od 29 cm i od toga 9 cm prekriva platno u trenutnoj poziciji (visina platna je 114 cm), platno je pomićno, tako sam ga složio i moguće ga je pomicati "lijevo-desno-gore-dolje" kolko to prostorija dozvoljava. Isto tako razmišljao sam o korekciji stalka centralnog zvučnika ali iskreno još uvijek neznam kolko ću dogo boraviti u trenutnom prostoru pa tako nešto neću raditi. Inače sam picajzla ali mogu ti reći da me ovo trenutno ni najmanje ne smeta, čak niti tolko da dignem platno jer kažem , situacija nije baš takva kako ti se čini na slici na prvu. Osim toga kada sam radio platno želio sam da bude lagano nakošeno prema dolje i da ne stoji potpuno ravno kao slika (no i to je moguće podesiti). Uglavnom ja zadovoljan, to je najbitnije.

Citiraj:
i ne smeta te bijeli zid po mraku??
Bijeli zid po mraku nije bijeli ( za više pogledati post #740)

Zadnje izmijenjeno od: sodom. 27.04.2014. u 12:28.
sodom je offline   Reply With Quote