View Single Post
Staro 27.04.2014., 09:25   #1519
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
DA skratim pricu, kupujem mobitel, u petak saljem mail dali imaju an stanju taj i taj mobitel i kolika je cijena dostave unutar ZG, odgovora NIKAKVOG.
Ok, znam da imaju skype profil preko kojeg preferiraju kontatk, saljem im upit na skypu - NISTA.
Da se razumijemo, ja u upitu navedem i naziv artikla i internu sifru, da ne traze previse..
Zadnja opcija fiksni telefon kao da je 1999-a a ne koja vec je 2014a, javi mi se cak ljubazni radnik tam, kaze mi cijenu dostave i da je artikl raspoloziv.

Ocu rec , obrnuto od logicnog, na odgovaraju an elektronske upite, na telefon da.
ISto mi se desilo prije jedno 2 mjeseca kad sam kupoval šparet, pitam jel imaju taj i taj Zanussi, nikak da odgovore, jedva smo ih na telefon dobili.

Sto se tice mobitela, na kraju sam popiii, sjel u auto i za nekih 80kn vise uzeo mobitel odmah u linksu.Ne volim preplacivati stvari, al ovo je vise stvar principa.
Do sad sam u zadnjih 5-6 godina kupil stvari bar 10 kod njih , vrijednost nije neka par soma kuna sve skupa al ono..
Hrvoje xyz je offline   Reply With Quote