View Single Post
Staro 26.04.2014., 13:23   #6460
Norco
Registered User
Moj komp

Norco's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Uhuh isproučavah se ovih konfiguracija, zabolila glava. Gledam zadnjih par stranica i u ovom cijenovnom rangu ima za slične novce milion različitih konfigurcija, a ljudi bi ih koristili za slične potrebe kao i ja. Tako da sad stvarno više ne kužim zašto je toliko različitih stvari i koja je zaista i po čemu najbolja za ove novce .
Recimo na primjeru ovih koje si mi dao, postoji li mogućnost neke dodatne uštede, recimo preko naručivanja iz raznoraznih shopova i slično. Jel bi se na ovu tvoju konf. moglo s vremenom nešto nadograditi i ima li potrebe išta nadograđivati u dogledno vrijeme. Ima li tu koja komponenta koja je zaista za te novce neizostavna, tj. da bi svakako trebala biti na popisu za novi kompić .

Uglavnom slobodno možeš/možete ako ima još što pisati, nadodati neke izmjene, neke posve nove konfiguracije, ali volio bi i neko objašnjenje zašto je nešto bolje od nečega Treba me shvatit, do nekih konkretnih novaca dođem svakih par godina, pa mi i nije baš do toga da preko noći šutnem par tisućica kuna Hvala!
Norco je offline   Reply With Quote