View Single Post
Staro 25.04.2014., 19:42   #513
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor triki555 Pregled postova
presao prije par dana sa brutalne na ovu zicer.

razlog je poprilicno jednostavan, gdje da potrosim 1000 minuta...... trkeljanje koliko, pol sata svaki dan? nemam potrebe, osobno nemam potrebe, iako razumijem ljude da poneki i imaju. ja nemam .

1000 poruka? mah, kad sam imao 1000 minuta - zovi, samo zovi. kakav sms....... to mi je dovoljno i 50, kamoli 500 sto sada imam.

promet je ostao 1000MB, milina.

tako da sto sam na brutalnoj placao 49 kuna, uz uspostave poziva je redovno mjesecno bilo oko 75 kuna recimo (cca 25 kuna je islo dodatno na uspostave poziva). sada neka mi i dalje bude tih dodatnih 25 kuna na pretplatu (koja je jel, 29 kuna), ispada malo preko 50 kuna.

i sljaka najnormalnije kao brutalna, 3G imam gdje ga ulovi mob, sve zasada isto kao brutalna tarifa, osim sto je naravno 250 / 500 / 1000 za == 29 kuna. ja preporucujem svakome tko je na tomatu i tko ne prica puno, IMHO puno isplatljivija tarifa od brutalne .

Burko je offline   Reply With Quote