pozdrav.
Ovakva je situacija. Imam komp iz moj komp i znam da je krajnje vrijeme da to prominim. Kako pucam na nekakvu i7 konfu a trenutno nisam u dobrim odnosima sa bankomatom ne mogu iskrcat brdo para odjednom za cijeli komp. e sad, budući da derem po Diablu 3 u grupama di je hrpa spellova i svega mi padne fps do neigrivosti (odoka bi reko na 3-5 fps). Htio bi za prvu ruku kupit grafu koja će trajat dugo bit dobra za Diablo 3 (nije na odmet da bude i bolja) i kasnije radit dobro sa tim i7 šta ga mislim uzet, i da košta do 1.5 kilokuna.
Malo tu čitam i čini mi se da bi nekakvu R9 270. Vidim da svi preporučuju MSI ili Gigabajtušu pa eto... zadržo bi se na tome. Ostaje pitanje napajanja. Imam neko usrano napajanje pa je pitanje trebam li kupit posebno napajanje za tu grafu i ima li neka preporuka. I drugo i glavno pitanje je mogu li uopće stavit tu grafu na moju trenutnu ploču, odnosno postoji li meni neki nevidljivi razlog da ne bi mogao? Hoće li mi procesor bit toliko usko grlo da mi fps neće porast ništa?