View Single Post
Staro 25.04.2014., 05:52   #2500
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Znam da nisu bas kucni ljubimci i da je ovo tema ljubitelja ljubimaca, al ne otvara mi se nova.
Nisam pretjerano gadljiv i nije me pretjerano strah 99% stvari ali jednu jedinu stvar ne podnosim. A to su kukci. Nije da me je strah da ce me pojest nego ih jednostavno ne podnosim.
Zadnjih par godina sam u prosjeku godisnje ubio 3 zohara u stanu. Prizemlje sam, a zgrade su sa dvorištima i svakakvi susjedi gomilaju otpad po njima i podrumima pa ih ima. Začudo jako malo kod mene.
Upravo, na moje nevjerojatno i skoro pogubno oduševljenje sam našo trećeg ove godine. Što znači da će 2014. biti rekordna ako se ovako nastavi. Sjednem na WC u ovo lijepo jutro (dalje neću opisivati) i cujem da nesto suska iza mene. Mislim si cijev, voda i skinem onaj poklopac za pustanje vode i ogromnog crnog zohara skupa sa njim. Kako je brzo iskocio prestrasio me ko nikad i prvo sam glavom prošo kroz vrata a onda sam ih tek otvorio. No ni to nije bitno.

Ono sto sam htio pitat, kako je faking moguce da sam ga tamo naso? Kotlic je ugradbeni, a kroz taj poklopac iz stana u kotlic nije mogo proci nema sanse. Osim ako nije pustao vodu nakon sto je obavio nuzdu.
Zasad znam da je jedan ušo po fasadi kroz napu/ventilator (otpao je zastitni poklopac kad su radili novu fasadu, to moram popravit), drugi kroz odvod u kuhinji jer nije mogo izac iz sudopera i treci sad kroz kotlic?!

Trenutno ovo pišem i sjedim/visim sa lustera i pratim otkud će sljedeći doći.
Najrađe bi nabavio mačka kakvog sam imao dok još nisam bio u Zg, al držat ga samo u stanu je mučenje za njega i mene. Taj je jeo muhe, ose, paukove, sve bube i ostala veća bića do par puta njegove mase. Tjerao je i pse lutalice do veličine njemačkog ovčara.
IcyTexx je offline   Reply With Quote