View Single Post
Staro 24.04.2014., 13:53   #6240
Nybelung
Guest

Ja ću prodati T69 sigurno, a Pershinga možda ponovo kupim. Nije mi problem pucati zlato, problem mi je kad ono ne prolazi. HEAT na T69 je da stvar bude još gora i jako, jako skup. Protiv boljeg protivnika se lako ode i 100.000 u minus, za samo jedan meč.
Pershing je dosta lakši za igru. Ima dobru kupolu i mantlet, ima više depresije i bolje zlato, a i top se puno bolje ponaša po pitanju ciljanja i preciznosti. Nije neki bed ni kad promaši, uvijek imaš još jednu granatu. Sa T69 ako jedna promaši, a druga bude pojedena to je game over. Čitav tim će ti gunđati nešto.

U random timu ne bi nikakvog mediuma koristio. Tada se najbolje držati IS-3 + 50 100 kombinacije i neke lagane rush taktike. Za sve mediume i 13 90 tim mora znati produžiti igru. Igrati na spotanje i snipe, na hulldown i sl.
Mi smo dvije igre izgubili prošli vikend. Jednu protiv mnogo boljeg protivnika na otvorenoj mapi, oni su imali T32 i mediume, a mi IS-3. Nije bilo šanse. A drugu protiv žutih igrača na cap. Ubacili su nam 3xIS-3 u bazu, sakrili iza njih 2xT1 i čekali okolo sa 50 100. Mogli smo samo plakati dok je sat otkucavao.

Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 24.04.2014. u 14:03.
  Reply With Quote