View Single Post
Staro 23.04.2014., 21:12   #942
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor Black mustang Pregled postova
Isplati se kupovat moza neka manja sitnica koja je jeftina, dok ti naravno ne krepa. Ali nista skuplje..

Upravo to sto si napisao..ja sam recimo kupio novi komp kojeg svaki dan koristim za rad( buduci da se bavim fotografijom),komp sa monitorom i wacom tabletom kosta oko 20 000 kn koje sam krvavo zaradio. Dijelove sam kupio u ADM-u i krepala je maticna koju su mi zamjenili sljedeci dan. Zamisli sad da sam djelove kupio u ovoj sprdacini od ducana i cekao 40 dana da oni vrate komponente sa servisa...s cim da ja radim, zaradujem i placam racune? Hoce li mi oni nadoknadit stetu za moj posao? Boli ih kita...
Mislis da bi dobio zamjnski fotic kad bi ti krepao onaj koji si kupio kod njih za masne pare? Sto je inace praksa u boljim ducanima foto opreme.
Sto mi vrijedi usteda od 2000 kn kad bi uzgubio 10 000 ili vise....toliko o novcu i odnosu prema kupcima.
No gle..ti kupuj...pa ces vidjet vrijedi li ti ssd tih 600 kn ako krepa...
kakve veze ima ducan sa time sto nemas jos 500kn za drugu maticnu kad ti je to toliko vitalno i od toga zivis? zasto bi oni tebi morali bilo sto nadoknadit? oni zakonski imaju 40ak dana, a ti ako ti je tolika frka, plati skuplje i mozda dobijes zamjenu ako ti se smiluju u drugom ducanu.
kako je netko napisao, komponente se rijetko kvare, tako da se usteda definitivno isplati, pogotovo na komp od 20000kn
  Reply With Quote