Citiraj:
Autor eKICh
Pozz, bezveze mi je uopće ulaziti u rasprave; dali vrijede što kinezi ili ne, ali svi koji mislite da ne vrijede ništa poštedite nas komentara i zaobilazite ovu temu, ja koristim kineza od kraja 1 mjeseca(koristio sam ga i prije (zadnje 3 godine) i zadovoljan sam s njime odradi sve što mi treba.
|
I beg to differ. Dapače, korisnici sa LOŠIM iskustvima sa kineskim mobitelma su itekako DOBRODOŠLI u ovu temu sa komentarima o drugoj strani medalje. Ovo NIJE idolopoklonička tema gdje se kineski mobiteli moraju samo hvaliti i pisati hvalospjevi kako nekakav Cubot X6 ili sličan derivat je u biti bolji od SGS4 a košta 4 puta manje, ali u biti nije bolji ali daje isto, tj. daje manje, ali ipak je tu negdje... itd itd.
Nadalje, već smo jednom apsolvirali. Nećemo pljuvat bezveze, ali ako korisnik ima mobitel sa kojime ima problema, ima pravo reći gdje je problem i svoje MIŠLJENJE o tehnologiji kineskih mobitela koja, koliko god sad ja zvučao pljuvački, i dalje nije na razini provikanih firmi. Jasno ti je da pričam o ovim mobitelima do cca 1500kn. Ne kupuju se baš Mi3 i slični avioni svaki dan
I opet ponavljam. Ako želite da se pišu samo hvalospjevi bez kritika na određeni model, preporučiti ću vam neke druge forume, blogove, sajtove sa plaćenim/ulizivačkim recenzijama i tako dalje.
Suma summarum - ukoliko misliš ili mislite da netko trolla bezveze (npr. pljuje po mobu kojeg nikad nije držao u ruci ili naručio kineza), prijavite post i napišite razlog prijave. Moderatori će reagirati (ukoliko naravno postoji razlog za to, ne koristiti prijavu iz nekih osobnih pobuda) na prijavu u vrlo kratkom roku. Iskustva su različita i dobro je da se znaju od svih koji ih žele podijeliti.
Citiraj:
Autor kasandro
Maximalno ću se suzdržavat od komentara ubuduće, osim ako netko ne traži savjet koji mogu dati po vlastitom iskustvu.
|
Ne znam zašto bi se suzdržavao. Tebi jedino admin/mod može zabraniti da nešto komentiraš (ako trollaš, spamaš), a ne netko iz mase.
Citiraj:
EDIT: ne generaliziram da svi kinezi ne valjaju - ima ih sigurno i dobrih, inače ih valjda ljudi ne bi više kupovali - samo za ovaj koji ja imam po iskustvu mogu reći da nije dobar i ne preporučam ga.
|
I to nam ovdje treba. Kupiš mobitel, ne valja, OK je reći da je mob banana da se netko drugi ne zezne sa time. Ne znam kome je u interesu da kažeš kako je mobitel super, pa ono, nek i susjedu crkne krava.
@all:
Sorry na podužem postu, opet, ali molim da ne sudite, presuđujete i na svoju ruku dijelite pravdu. Objašnjeno vam je (nekoliko puta) od strane administracije da je ovo tema gdje korisnici razmjenjuju iskustva (u skladu sa pravilima foruma,jasno), a ne poligon za nečiji privatni biznis.
LP