View Single Post
Staro 23.04.2014., 02:49   #920
sandokan111
Banned

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Ajde ne trolaj tomislawe. Tvoje iskustvo nam neće pokvariti kupovinu.
Jeftini su i dobri. 90% korisnika neće trebati nikakvo vraćanje proizvoda, servis itd te se s trgovinom susreću samo kod plaćanja i više nema kontakta.
Kako ED mora nekako nadoknaditi maržu koju gubi niskim cijenama to se radi na djelatnicima kojih ima malo pa su odgovori ponekad spori a zbog skladišta i servisa u Mađarskoj često ni sami ne znaju kada i što će im doći.
Ti si nebitan, zvao li se Ivo Ivić ili kako već. Tvoj problem u državi ali i ovoj temi je minoran.
A iskreno ne vjerujem ti nimalo jer nemaš ugleda i tek si registriran i cilj ti je blaćenje ED-a.
Kakve inspekcije, ministartsvo financija itd. Njih zanima je li izdan račun a račun je izdan, pdv naplaćen.
Nekolicina malih ljudi je nezadovoljna, zvone na sve strane a velika većina (kao ja) je potrošilo na tisuće kuna u ED, zadovoljan sam uslugom, super su jeftini i opet ću kupovati.
Nedavno sam kupio jednu komponentu u ED koju bi u drugim dućanima (pa i Uziju) platio oko 100-200kn skuplje a takvih je proizvoda na stotine.
To se nažalost ne sviđa drugim trgovcima pa često na forume dolaze razni lažni kupci koji pokušavaju stvoriti ružan dojam.
Kupujem i kupovati ću u ED, sretno ti u konaktiranju medija ali nema smisla.
Jel moze netko bannat ovakve ispade? Ovo je strasno. Mozak me boli citajuci ove gluposti.
Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
Tvoje je pravo da nosiš/šalješ gdje hoćeš, u trgovinu di si kupio ili u ovlašteni servis
Kao i prije, preporuka je da se salje tamo gdje ste kupili, nikako direktno u servis. Zasto? Zato jer si samo otezavate stvari. Ovlasteni servis prema vama nije nikako odgovoran, te samim time obavljate dio za koji je zaduzen trgovac, te ponovno prenosite sami na sebe "trosak trgovine". Takodjer, ovlasteni servis, posto prema vama nije odgovoran puno osornije se ponasa nego sto bi trebao. Na kraju, ako vam treba povrat novca, to vam izdaje trgovina, te ce te se opet morat kontaktirat s njima i koordinirat i odnosit izvjestaje s ovlastenog servisa i trla baba lan da vam se to odobri. Sve nepotrebno i gubljenje vremena za nesto za sto je zaduzena trgovina. Zbog toga, preporuka, uvijek tamo gdje ste kupili, cak ne slat u njihovu centralu nego tocno tamo gdje ste kupili. Em rokovi teku brze, em ste sve obavili kako treba.
Citiraj:
Autor partwish Pregled postova
Jer evo, meni su vratili komponentu koja nije ispravna i sada bi ju ja opet trebao ponovno slati i biti bez nje 45+ dana? I vjerojatno ju opet dobiti u istom stanju, a oni će reći da su nešto zalemili.
Normalno da ne, sad je vrati i trazi povrat novca. Ocito je da su ti je vratili neispravnu pod ispravnu jer su im rokovi istekli.
Citiraj:
Autor Alfa_R Pregled postova
Možda se radi o tome da se ne žele javiit na broj/mail koji ne žele/ne mogu riješiti...
Vrlo vjerojatno.
sandokan111 je offline   Reply With Quote