Citiraj:
Autor ante2
Nisam nisam  ne stizem igrat koliko bi htio (poso-kuća-kuća-poso) + eto i sama me igra koci tj ne priznaje mi killove tako da jos guslam sa tier 2 klasom i to njemcima, ali bit ce bolje (za koje destljece  )
Kad se docepam tier-a 3 javim se momentalno.
Jes ti sa svim nacijama u tier 3 ili si se specjalizira?
Mala anegdota od prije neko vece, dojasem ja tako doma kasno navece (nakon posla) umoran ko stari konj i ajmo zavrtit jednu ponocnu partijicu.
E ko da si fazana ubacija u sokolovo gnjezo (ja sam bija fazan), operušalo me ni okretnit se nisam stiga, a igra sa rusima tiera 1 svi aviona na max.
Ono sta ocu rec je da ne letite ako ste umorni, koncetracija nula bodova, bolje letit pijan nego umoran (probo ja  ) dobro ne bas mrtav pijan, onako 3-4 rakijice i udri sa rusima (dvokrilci sa raketam = zakon), jelte njihovi avioni su predviđeni za pijane pilote  

|
Hahahah, ovo su Rusima je komedija!
Ma jok buraz, samo sa Englezima igram, i to mi najbolje ide predvečer kad pijuckam čaj hahah
Vec sam neko vrijeme na Tieru 3 sa englezima, nisam ni ja baš puno igrao (poso-kuća-mali sinčić-poso i još diplomski koji nikako da svršim) i baš se igra nekako uspori, nit ima aviona više za researchat, upgradeovi su sve sporiji i sporiji još valjda nisam do kraja full upgredao prvi avion koji sam imao u tieru 3). To je baš ono što je magarac pričao...
A ništa, idem krenut s rusima, s njima sam taman na sredini tiera 2