Ajde ne trolaj tomislawe. Tvoje iskustvo nam neće pokvariti kupovinu.
Jeftini su i dobri. 90% korisnika neće trebati nikakvo vraćanje proizvoda, servis itd te se s trgovinom susreću samo kod plaćanja i više nema kontakta.
Kako ED mora nekako nadoknaditi maržu koju gubi niskim cijenama to se radi na djelatnicima kojih ima malo pa su odgovori ponekad spori a zbog skladišta i servisa u Mađarskoj često ni sami ne znaju kada i što će im doći.
Ti si nebitan, zvao li se Ivo Ivić ili kako već. Tvoj problem u državi ali i ovoj temi je minoran.
A iskreno ne vjerujem ti nimalo jer nemaš ugleda i tek si registriran i cilj ti je blaćenje ED-a.
Kakve inspekcije, ministartsvo financija itd. Njih zanima je li izdan račun a račun je izdan, pdv naplaćen.
Nekolicina malih ljudi je nezadovoljna, zvone na sve strane a velika većina (kao ja) je potrošilo na tisuće kuna u ED, zadovoljan sam uslugom, super su jeftini i opet ću kupovati.
Nedavno sam kupio jednu komponentu u ED koju bi u drugim dućanima (pa i Uziju) platio oko 100-200kn skuplje a takvih je proizvoda na stotine.
To se nažalost ne sviđa drugim trgovcima pa često na forume dolaze razni lažni kupci koji pokušavaju stvoriti ružan dojam.
Kupujem i kupovati ću u ED, sretno ti u konaktiranju medija ali nema smisla.