Citiraj:
Autor ~Trt~
Zašto sebi za pravo daješ da si ti u pravu,a da mi nismo sa svojim razmišljanjem?
|
Pitanje je krivo postavljeno i daje mi mogućnost odgovora samo u određenom okviru. Kako je moje razmišljanje upravo van tog okvira, pozivam te da čitaš s razumijevanjem.
Nisam nijednom ikog omalovažavao i odjebavao iz bilo kojeg razloga.
Upravo ovo pitanje je ono što ti i tvoji sumišljenici radite, bjesomučno tipkate s ciljem obezvrijeđivanja onoga što smatram(o) da Diablo jest, a kompliciranije je od onog kako vi shvaćate.
Pošto ne pratiš što si napisao točno primoran sam te citirati:
Citiraj:
Autor ~Trt~
Ne razumijem ovu kuknjavu tipa nerfali mi item i sad je lik u qrcu. Ako ti jedan item moze napravit da ti lik valja ili nevalja onda fakat nemas skill za igrat idi brate udaraj super maria i to je to. Ovo se odnosi na apsolutno svakog ko kuka za nerf itema
|
Ako ne razumiješ, ne razumiješ i priča tu staje. Primjerice, ja
razumijem da je tebi normalno sjest sat-dva za računalo i napucat kojeg kostura čisto i zabave. Ono što mi smeta je da ti svojim stavom diskreditiraš bilo koje drugo razmišljanje i ne razumijem kako ne shvaćaš da si to i napravio, iako stoji crno na bijelom.
Nastavak u kojem si se osorio na nezadovoljnike neprestanog retroaktivnog nerfanja itema, skillova i čega već ne je ono što potvrđuje da se nikako ne možeš staviti u našu poziciju te da ne možeš shvatiti da "pojedinac" ima utjecaja na nerf. Ako je par mjeseci bete item bio normalan isto kao i mjesec dana od izlaska igre, dakle nepromijenjen unatoč toliko testiranja i svega, i da je odjednom nakon halabuke nekog zatucanog igrača na blizz forumu kojeg su popratili nezadovoljnici jer im je wizz ili koja god druga klasa nakon T3-4 umirao ko da je papirnat, normalno je da će se ljudi kojima i ne paše takvsa odluka buniti. Da, zašto tu "kukamo i plačemo", odi na blizz forum. Ovo je forum i svoje mišljenje smijemo izraziti. Samo je pitanje forumskog i RL bontona pojedinca kako će nastupiti.
--
Zanimljivo je da kad se uvede neki boost bonus, kao što će se sad uvesti na offhandere, on nikad ne bude retroakvitno apliciran. Isto tako, lakše je jedan item nerfati nego ga omogućiti na svim drugim likovima.
Oni peru ruke da su nešto napravili i da jako poštuju zajednicu igrača pa nam stalno izdaju "fixeve" i patcheve, a zapravo samo na brzinu nešto popravljaju.
I sasvim mi je jasno da te takve stvari ne zanimaju ako si, nazovimo to, vikend igrač.
Još jedan primjer, trenutno je ogroman lag već treći dan za redom prisutan u igri. Ako već imaju problema sa serverima, onda se stavi obavijest i problem se riješi u par sati. Ne ovako šutiti ko ribe i pravit se da je sve u redu.
Njih je briga za svoju guzicu, a ne za nas igrače kako se vole češljat.