Citiraj:
Autor coconut
Zašto si stavio da ti je SSD page file particija? Na SSD se stavljaju SAMO programi, a ostale operacije treba vršiti na standardnom hardu. Tako ćeš uvijek imati dovoljno mjesta na SSD-u i nije ti potreban od 250Gb već bi ti dosta bio i taj koji imaš, a da ne govorimo onaj od 120Gb.
|
na ssdu mi je file page limitiran na 1 GB a na prvoj particiji HDD-a mi je stavljen na system managed. Iako čitao sam da nije to nesto super rješenje jer bi page file morao biti na najbržem disku. Ista stvar je i sa render cache iz premierea, aftera, resolva gdje ako to nije na ssdu (meni nije jer nisam imao mjesta) onda se gubi smisao brzine čitanja tog ssd-a.
ja vec imam oko 15gb programa na drugom disku. da sam sve stavio na ovaj dolazim do nekih 80 GB. Onaj disk od 120 ima zapravo 110 gb kapaciteta. Ako instaliram novi Adobe cc uz zadržavanje ovog cs6 (jer neke stvari cc ima limitirane) dolazim opet u kriticno područje. ne znam jel griješim.
ali ne kuzim zasto je cijena intela 530 od 180 GB jednaka samsungu 840 od 250 gb? to me zapravo jedino buni iako je to vjerojatno ime i garancija