View Single Post
Staro 22.04.2014., 13:27   #6804
kasandro
Premium
Moj komp

kasandro's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
Jesu kupljeni na kakvoj akciji?
Ozbiljno pitam.
Plaćen je 165$, dana 24.02., čekao sam cca 8 dana da ga dobiju na lager i pošalju, to je ona novija verzija 900/2100 sa softwareom od 25.2. tako da mislim da nije bio RMA.

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Ide danas vađenje baterije i stavljanje druge (na koju sumnjam da je riknula), a ako ga ni to ne vrati u normalu ide factory default. Ako ni tada ne bude dobro, ide RMA. Wlan i 3G (za sada) rade kako treba
Misliš da baterija izaziva taj problem sa resetiranjem ?
Mene je strah pritisnut taj factory default ... bojim se da će se zgasit zauvijek kako me krenulo s tim mobitelom. Rootan je i stavljen je CWM recovery. Čak smatram da su možda i te dvije stvari razlog zbog kojeg je sve počelo rikavat malo po malo.
Prilično sam siguran da sam backup napravio prije nego sam ga rootao i stavio CWM, ali kad hoću restorat vraćaju mi se i root i CWM.
Ako factory reset briše sve hoće li mi maknut root i vratit default recovery?

Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
Možda nisu RMA, ali su možda iz serije kojoj je utvrđena greška pa se ide po "ako prođe, prođe" metodi i dealerima spusti cijena kako bi ovi mogli dati akciju. Na tihi mikrofon se možda neki kupci ne bi niti bunili. Samo me malo brinu ovi selleri jer takvih slučajeva (a vjerojatno i RMA) očito imaju dosta pa ne znam kako im se da zezati s takvom robom.
Ja sam šokiran činjenicom na što se sve "neki kupci ne bi niti bunili". Gdje god ukažeš na neku manu ili spomeneš mob u negativnom kontekstu ispadneš budala. Ne zato što si kupio poluproizvod od mobitela nego zato što očekuješ da na njemu radi sve što je u specifikaciji navedeno. (?)

Zadnje izmijenjeno od: kasandro. 22.04.2014. u 13:39.
kasandro je offline